Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž vylúpil banku, ukradol 50 000 eur
Zdielať na

Muž vylúpil banku, ukradol 50 000 eur

BRATISLAVA / Neznámy páchateľ prepadol pobočku banky v hlavnom meste a vzal si odtiaľ 50 000 eur. Pod hrozbou použitia zbrane mu zamestnanec banky odovzdal peniaze. Lupič s ňou ušiel smerom do Petržalky. Banka je z technických príčin zatvorená.

Banku vykradol 175 centimetrov vysoký muž, oblečený celý v čiernom hlavu a tvár si zakrýval parochňou s bradou. Maskovaný muž vošiel do pobočky banky v nákupnom centre v bratislavskej Petržalke. Neznámy páchateľ vošiel do pobočky banky vzdialenej len pár metrov od vchodu do nákupného centra zhruba pol hodinu pred jej zatvorením. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od jej zamestnanca peniaze. "Zamestnanec banky z obavy o život a zdravie vydal finančnú hotovosť vo výške minimálne 50 000 eur," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Miháliková.

Počas prepadu bolo v priestoroch banky 5 zamestnancov a jeden zákazník, nikto z nich sa nezranil. Policajti teraz vyhodnocujú kamerové záznamy a zbierajú ďalšie dôkazy, ktoré by ich mohli priviesť k zlodejovi. Polícia vyzýva občanov, aby muža po spoznaní nahlásili na číslo 158.

polícia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy