Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manželka britského veľvyslanca rodila v Bratislave
Zdielať na

Manželka britského veľvyslanca rodila v Bratislave

BRATISLAVA / Manželka britského veľvyslanca si na svoj prvý pôrod vybrala bratislavskú nemocnicu. Prominentná prvorodička sa tak rozhodla z čisto praktických dôvodov. Odbornosť personálu v petržalskej nemocnici si nevie vynachváliť.

Manželka britského veľvyslanca ležala na izbe číslo šestnásť s ďalšími pacientkami.Vo vychýrených rakúskych nemocniciach rodiť nechcela. "Keby som chcela kozmetiku, tak si možno vyberiem niečo iné. Ale chcela som dobrých lekárov a kvalitný personál," tvrdí manželka britského veľvyslanca Angela Garth.

Harvey a Charlotte sa narodili v petržalskej nemocnici. No nebolo to spočiatku také jednoduché, ako sa zdá. Rizokové tehotenstvo rodinu oddelilo aj na Silvestra. "Bol tam váhový rozdiel jedného dieťaťa a druhého, takže sme museli veľmi prísne sledovať manželku pána veľvyslanca," vraví primár MUDr. Martin Petrenko, CSc.

O úspešnom pôrode informoval veľvyslanec na Facebooku. Bolo to po takmer dvoch týždňoch zotavovania malých prírastkov. Pani Angela sa takmer neubránila slzám pri spomienke na to, ako všetko dobre dopadlo. "V jednom momente sme si mysleli, že malý Harvey to nezvládne. Jediné, čo som potrebovala, bolo uistenie personálu. A to som dostala," dodáva manželka veľvyslanca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy