Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na súd doručili podozrivý balík, miesto evakuovali
Zdielať na

Na súd doručili podozrivý balík, miesto evakuovali

BRATISLAVA / V stredu krátko po desiatej doobeda, polícia prijala oznámenie, že do podateľne Okresného súdu Bratislava V so sídlom v Bratislave na Prokofievovej ulici v Bratislave bol doručený podozrivý balík.

AKTUALIZOVANÉ

"Zásielka, ktorú v stredu predpoludním doručili do podateľne Okresného súdu na Prokofievovej ulici v bratislavskej Petržalke, neobsahovala nebezpečné látky ohrozujúce život a zdravie ľudí. Vyplýva to z rozboru v Kontrolnom chemickom laboratóriu v Nitre," povedala hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

"Pyrotechnická prehliadka bola ukončená s negatívnym výsledok a zásielka bola zaslaná na rozbor. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy," povedala hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Polícia na základe telefonátu prišla na miesto zaistila balík a začala preverovať jej obsah. "Miesto je v súčasnosti políciou zabezpečené, z dôvodu ochrany života a zdravia osôb boli ľudia zo súdu evakuovaní," potvrdila hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy