Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rozpad matovičovcov. Takto funguje sporný detektor
Zdielať na

Rozpad matovičovcov. Takto funguje sporný detektor

Igor Matovič má vážny problém! Ešte pred parlamentnými voľbami prichádza o ľudí zo svojej kandidátky. Chce len cvičené opice, vyhlásil jeden z odídencov Vladimír Palko. Pozrite sa, ako funguje detektor sporný lži...

Z kandidátky odišlo 24 ľudí, čo je necelá pätina. "Igor Matovič zabíja svoje vlastné dieťa a zabíja nás všetkých," povedal odstupujúci kandidát Peter Zajac. Naša kandidátka sa nerozpadá, ale očisťuje, reaguje Matovič.

Nie sme opice, tvrdia

Nútiť svojich členov ísť na detektor lži je podľa matovičovcov jednoducho neprijateľné. "Ak chce ísť niekto z politikov na detektor, tak hovorí jediné, že sa cíti byť podozrivý. Nikto z nás sa necíti podozrivý... Odmietame tento nástroj, poškvrňuje základnú myšlienku, za ktorej táto kandidátka vznikla," varoval ešte včera Peter Zajac.

"Ľudia si nezaslúžia, aby volili mačku vo vreci," reagoval na rozpad vlastnej kandidátky Matovič. "Nikdy neustupujem vydieračom," dodáva a stále obhajuje detektor lži ako dobrý nápad.

Matovič za Gorilou?

Vo volebnom štábe Igora Matoviča sa našiel transparent, ktorý bol na proteste proti Gorile. A to s textom - Politici na detektor lži. Odchádzajúci kandidáti si ale nemyslia, že by stál za organizovaním protestu. "Ja z toho taký záver nerobím," povedal Martin Mojžiš.

V celom spore ide teda o detektor lži. Ten si na vlastnej koži v minulosti vyskúšali aj reportér TV JOJ Laco Ďurkovič.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy