Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Nora Mojsejová sa chystá zažalovať agentúru Polis
Zdielať na

Nora Mojsejová sa chystá zažalovať agentúru Polis

Trestné oznámenie na agentúru Polis podá Strana slobodného slova na Generálnej prokuratúre (GP) SR v stredu 11. januára. Potvrdila to samotná predsedníčka strany Nora Mojsejová.

„Podávame trestné oznámenie za nezodpovedné masírovanie verejnej mienky. Agentúra včera (9.1.) zverejnila prieskum, podľa ktorého by sa 50 percent voličov nezúčastnilo na marcových parlamentných voľbách a tiež zverejnila len percentuálne podiely a poradie strán. Vôbec sa nevenovali tomu, koľko voličov je ešte nerozhodnutých,“ uviedla Mojsejová.

Zmanipulaný a neprofesionálny prieskum

Podľa predsedníčky strany bol prieskum verejnej mienky neprofesionálny, neodborný, zmanipulovaný a „odfláknutý“. „Agentúra Polis zverejnila výsledky prieskumu, za ktorý neberie zodpovednosť. Budem preto požadovať vyvodenie zodpovednosti,“ pokračovala Mojsejová.

Zdôraznila, že sleduje všetky predvolebné prieskumy a po voľbách sa k nim chce vrátiť. „Myslím si, že tento posledný prieskum bol niekým zaplatený,“ dodala. VIAC TU.

Na poslednej tlačovke Strany slobodné slovo podnikateľka z Pereša nezastaviteľne rečnila za stolom, za ktorým v maske gorily pobehoval jej manžel Braňo Mojsej. Známy pár chcel takto naznačiť, o čo podľa nich ide v najnovších policajných krokoch proti nim.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy