Jasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
V Púchove niekto strieľa do mačiek, pomáha im istá žena
Zdielať na

V Púchove niekto strieľa do mačiek, pomáha im istá žena

Zdroj: TV JOJ

Pani Martina Furová z Púchova zachraňuje všetky mačky, ktoré nájde na ulici. Domov si priniesla aj také, ktoré mali broky v tele. Ako invalidná dôchodkyňa nemá peňazí nazvyš. Napriek tomu zvieratkám platí lekárov, aby ich zachránila.

Láska za každú cenu

Raj na zemi. Presne toto si užívajú všetky nájdené mačky, zachránené pred zimou, hladom a týraním. Pani Martina má 8 mačiek na adopciu, ďalších päť by nevymenila za nič na svete a patria jej. Uživiť ich však nie je jednoduché.

"Koľkokrát si ja musím odtrhnúť z úst, aby ony mali jedlo," komentuje milovníčka mačiek. Keď k tomu pridáte náklady na veterinára, invalidná dôchodkyňa to veru nemá s miláčikmi ľahké. Z ulice pritom zoberie každú mačku.

Púchovčan so zbraňou proti mačkám?

V poslednej dobe ju však trápi myšlienka, že niekto zrejme vedome strieľa na zvieratá v Púchove. V priebehu niekoľkých dní objavila v meste tri mačky s brokmi v tele. Najhoršie na tom je napríklad Roxana. "Tá mala jedenásť brokov," hovorí pani Martina.

"Chystám sa podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa." Najdôležitejšie je, aby mačičkám našla domov u ľudí, ktorí sa o ne s láskou postarajú.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy