Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nikiho zrazilo auto. Takto bojovali o jeho život
Zdielať na

Nikiho zrazilo auto. Takto bojovali o jeho život

Cesta môže byť nebezpečným miestom nielen pre vodičov, či chodcov. Predstavte si kombináciu - ranná špička a dezorientovaný psík. V Humennom takto nepozorný vodič štvornohého Nikiho zrazil a ani sa nad tým nepozastavil. No našli sa iní záchrancovia.

Po náraze autom psík ležal na priechode pre chodcov na jednej z najfrekventovanejších križovatiek v Humennom. Hoci bezohľadný vodič odišiel, plačúceho psíka sa okamžite ujali neznámi ľudia.

Psík ostal ležať na ceste

Psík bol v šoku. Dezorientovaný a ubolený. Z križovatky sa ani nedokázal odplaziť na krajnicu. "Pekne som ho pohladkal, bol vďačný, zobral som ho na hrudník a prehmatal som ho," hovorí Nikiho záchranca.

Zobrali ho k veterinárke

Kňučanie psíka začuli aj ľudia v neďalekom kostole. Tí neváhali a hoci bolo ešte chladné ráno, okamžite zo seba dali dole svoje vetrovky a roztrasené zviera nimi poprikrývali. Najhorší bol jeho presun k veterinárnej lekárke.

Veterinárka potvrdila, že muselo ísť o silný náraz a Niki prežíva veľké bolesti. Svoj boj ešte nevyhral. Až ďalšie vyšetrenia ukážu, či pri náraze nedošlo k zlomenine panvy.

Psík, Humenné, zrazený, prikrývka, konkrétne foto

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy