Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kuriózne! Rómskemu chlapcovi sa nohy ohýbajú opačne
Zdielať na

Kuriózne! Rómskemu chlapcovi sa nohy ohýbajú opačne

Koncom tohto týždňa sa na internete objavilo video, na ktorom je dieťa bežiace po štyroch ako pes - s nohami ohýbajúcimi sa na opačnú stranu. Mnohí spochybňovali vierohodnosť záberov a komentovali to slovami, že ide o dobrý trik. Nášmu štábu sa ale chlapca podarilo nájsť a vy teraz uvidíte naozaj neuveriteľné zábery.

12-ročného Ivana zo Sečoviec naučil na rukách chodiť osud - porucha, s ktorou sa narodil. Nohy totiž neohýba ako každý iný človek, ale presne na opačnú stranu, pretože tak má kolená. Chlapec je tak nútený chodiť štvornožky. "Škoda toho chlapca," hovoria príbuzní.

Aj napriek tomu sú na chlapca veľmi pyšní. Je vraj veľmi talentovaný a športovo zdatný. "Lepšie hrajem futbal než moji kamaráti," tvrdí Ivan. Dokonca vraj lepšie behá po štyroch než po dvoch, dokáže tancovať a so svojím handicapom sa naučil bicyklovať aj korčuľovať.

Na nohách však nevydrží stáť dlho, maximálne hodinu. "Musíme ho potom zobrať na ruky a potom si musí sadnúť," hovoria príbuzní. Tí si želajú, aby lekári jeho zdravotný stav napravili. "Veľmi si želám, aby tomu chlapcovi pomohli."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy