Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Maturanti sa zahrali na teroristov. Vydesili mesto aj policajtov!
Zdielať na

Maturanti sa zahrali na teroristov. Vydesili mesto aj policajtov!

Strednú odbornú školu polytechnickú v Prievidzi obsadili teroristi! S týmto desivým oznamom sa vystrašení Prievidžania obrátili na linku 158. Pred školou totiž zastavili dve autá, z ktorých povyskakovali zamaskovaní a ozbrojení muži. Po niekoľkých minútach z budovy vyviedli rukojemníka a vydali sa do mesta. To už mali v pätách 4 policajné autá. Muži zákona ale nakoniec zistili, že to vôbec nie sú teroristi.... Študenti si len nakrúcali video na stužkovú!

Ľudia si ich pomýlili s teroristami

"Mali maskáče, kukly, zbrane. Takže sa nečudujem ľuďom, ktorí sa vystrašili," hovorí kameraman študentov, Alojz Hollý. Policajti totiž dostali hlásenia, kde vydesení ľudia hovorili o maskovaných mužoch so zbraňou. Študenti totiž vtrhli do školy, "uniesli" triednu knihu a s ňou aj jedného rukojemníka. A ušli preč.

Policajti na nich mierili zbraňami

Išlo o inscenáciu pre stužkovú. Ozbrojený prepad. No občania si ich pomýlili s teroristami. A aj policajti! "Ja som to trošku aj prehnal. Som mieril samopalom s kuklou... Zrazu počujem majáky za mnou, tak som stiahol kuklu. A vidím, policajti. S pištoľami mierili do okien, že vystúpte, vystúpte! Vyšli sme von a prehľadávali nás," komentuje jeden z "teroristov", študent Ján.

Vskutku vzrušujúci zážitok!

Vtedy im nebolo všetko jedno. Policajti tvrdo zakročili. No netrvalo dlho a na omyl prišli. Študentom naparili pokutu 150 eur za to, že neboli pripútaní a poslali ich späť do školy. "Vyšlo to dosť draho, ale bude to zaujímavé, celé video komplet," teší sa študent Lukáš. Aj ďalší považujú zážitok za vzrušujúci. Takéto video totiž určite nikto z nich nečakal... "Prvá potýčka s policajtmi a hneď takáto ozbrojená..."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy