Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lekár z Nitry napadol mladé dievča (22)! Vyhrážal sa aj matke
Zdielať na

Lekár z Nitry napadol mladé dievča (22)! Vyhrážal sa aj matke

30 / ročný lekár z Nitry zaútočil v uliciach mesta na mladú ženu. 22-ročná dievčina iba náhodne prechádzala popri mužovi a on ju začal kopať. Napokon sa ukázalo, že má toho útočník na rováši oveľa viac. Vlastnej matke sa vyhrážal, že ju zabije.

"Ten človek stál uprostred ulice a vykrikoval tam... Zrazu akoby si nás všimol a začal nadávať. Skočil k nám, to bolo behom sekundy a skopol ma na zem," rozpráva otrasená Martina. Mladú študentku totiž okolo polnoci z ničoho nič napadol 30-ročný lekár.

Nech polícia počuje, ako sa ma chystá zabiť

Martina sa však po útoku zachovala odvážne. Keď ležala na zemi, vytiahla telefón a zavolala na číslo 158. Pred útočiacim lekárom policajtov prosila o pomoc. "Keď videl, že rozprávam, tak sa zvrtol a ušiel do bočnej ulice," dodáva Martina. "Som si myslela, keď sa ma chystá prizabiť, nech to polícia počuje."

Vyhrážal sa aj matke, že ju zabije

Nebyť odvahy, dievča by možno skončilo oveľa horšie. Našťastie však neutrpela žiadne zranenia. Policajti lekára po čine zadržali v uliciach mesta. Umiestnili ho do policajne cely. A aby toho nebolo málo, čelí okrem obvinenia z výtržníctva aj obvineniu z nebezpečného vyhrážania. Známemu sa totiž zdôveril, že zabije svoju matku a skočí z mosta. Súd napokon rozhodol o jeho stíhaní vo väzbe.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy