Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Brutalita v centre Bratislavy. Starenku zmlátili jej barlami!
Zdielať na

Brutalita v centre Bratislavy. Starenku zmlátili jej barlami!

Hyenizmus a zúfalstvo. Inak sa to ani nedá nazvať. Bezdomovkyňa zaútočila v Bratislave za bieleho dňa na bezbrannú starenku. Takýto brutálny útok ale nie je ojedinelý. Za poslednú dobu je to už štvrtýkrát, čo bezbranných starcov museli zbierať zo zeme.

Stalo sa to na zastávke električiek pred obchodným domom v centre Bratislavy na Kamennom námestí. K útoku došlo podvečer, keď sa už začalo stmievať. To ale nič nemení na tom, že ide o  jedno z najrušnejších námestí v hlavnom meste. Bezdomovkyňa podľa slov 68-ročnej ženy zrazu prišla k nej a vytrhla jej z rúk barle.

Šokovaná žena nestihla urobiť nič, lebo bezdomovkyňa ju vzápätí začala mlátiť do tváre. Skončilo to tržnou ranou nad uchom dôchodkyne. Na mieste bola podľa našich zistení aj záchranka, ženu tak previezli do nemocnice na ošetrenie.

Na základe výpovedí svedkov na mieste incidentu sa podarilo dolapiť 44-ročnú bezdomovkyňu. Eskortovali ju na policajné oddelenie, kde ju vyšetrovateľ obvinil z výtržníctva. Momentálne je táto útočníčka v cele policajného zaistenia a hrozí jej trojročný trest.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy