Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Agresia na ceste! Kamionista zaútočil na kolegu železnou tyčou
Zdielať na

Agresia na ceste! Kamionista zaútočil na kolegu železnou tyčou

Ružomberskí dopravní policajti riešili na prvý pohľad obyčajnú kolíziu dvoch kamiónov. Pri predbiehaní jeden druhému odrazil spätné zrkadlo. Agresívna reakcia 28-ročného vodiča, ktorý mal kolíziu spôsobiť, je však nepochopiteľná. Na vodiča z poškodeného kamióna zaútočil železnou tyčou.

Nedal kamionistovi prednosť v jazde

28-ročný český kamionista sa práve pohyboval v pravom jazdnom pruhu, 29-ročný Slovák v ľavom. No v mieste, kde sa oba pruhy zbiehajú, teda na žilinskej ceste v smere na Martin, sa Čech pokúsil natlačiť pred Slováka aj napriek tomu, že mal Slovák prednosť v jazde.

Kolízii sa nedalo zabrániť a český kamionista svojmu kolegovi tak zadnou časťou návesu zachytil pravé spätné zrkadlo. Obaja muži následne zastavili vozidlá a vystúpili. No stalo sa neočakávané. Čech sa totiž na kolegu rozbehol aj s polmetrovou tyčou v ruke a zaútočil.

Zaútočil a pobral sa preč

"Dva z úderov smerovali na hlavu a dva do pleca. Poškodený utrpel pri útoku zlomeninu a pohmoždenie predlaktia s predpokladanou dobou liečenia na sedem dní," informoval Peter Mastiš, zástupca riaditeľa policajného obvodného oddelenia v Ružomberku.

Čech sa však ihneď pobral preč. Zastavili ho až policajti z Martina 30 kilometrov od miesta nehody. Za tento útok mu hrozí tri roky za mrežami...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy