Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
2011 - Srdce pre deti. Takto pomôžete aj vy
Zdielať na

2011 - Srdce pre deti. Takto pomôžete aj vy

Televízia JOJ a denník Nový Čas spojili svoje sily pre dobrú vec. Chcú dokázať, že ľudia s veľkým srdcom sú vždy na blízku. Projekt 2011 Srdce pre deti vyvrcholí 4. decembra o 20:15 na JOJke.

Chorí ľudia, opustené matky, deti, starí ľudia, rodiny v hmotnej núdzi či hendikepovaní. Každý z nich v určitej chvíli, či ťažkej životnej situácii potrebuje pomoc."Myslím si, že pomôcť znamená urobiť svet krajším pre niekoho a už len minimálne pre tento pocit to stojí za to. Ja pevne verím, že pri sledovaní programu 2011 - Srdce pre deti tento pocit zažijete," hovorí generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Denník Nový Čas už niekoľko rokov v rámci projektu Srdce pre deti pomáha chorým deťom. "Myslím si, že špeciálne v týchto ťažkých časoch by sa mali nájsť ľudia, tí silní ľudia, ktorí pomáhajú slabým. Pokiaľ na to samozrejme je dôvod, a ten dôvod sa vždy nájde," tvrdí generálny riaditeľ vydavateľstva Ringier Peter Mertus.

Aj celebrity pomáhajú...

S radosťou pomáhajú aj tváre televízie JOJ. Či už herci známi z Paneláku alebo spravodajské tváre. "Určite mi to príde ako prirodzené.Pomáhať je súčasťou môjho bytia," tvrdí moderátorka KRIMI Monika Bruteničová. 

Len ten, kto dáva, dostáva. Stačí, ak to každý čo len raz skúsi. Ten pocit si budete chcieť pripomínať stále. " ...určite pomáhajte, to je to najlepšie, čo môžete urobiť, je lepšie viacej dávať ako prijímať. nebojte sa toho," pripomína herec Marián Miezga.

Živý prenos programu 2011 Srdce pre deti uvidíte 4. decembra 2011 o 20:15 na JOJke.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy