Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Autá bez kufra, kolies či volantu. Šialení vodiči budú pykať...
Zdielať na

Autá bez kufra, kolies či volantu. Šialení vodiči budú pykať...

S bláznivými vodičmi akoby sa na Slovensku vrece roztrhlo. Len nedávno sa po Komárne preháňali mladíci v aute bez volantu. V utorok sme vám zase ukázali Michalovčanov jazdiacich vo vraku bez motora a s krivými kolesami. Zastavili sa dokonca pri polícii...

Zábava na cestách však neostane bez ujmy. Po Michalovčanoch už začala pátrať po zverejnení videa polícia. Favorit tu totiž za sebou ťahá rozpadnutú škodovku plnú mladých mužov. So smiechom tak prechádzajú cez Michalovce.

S vrakom na pokrivených, ledva držiacich kolesách a bez kufra a motora v zadnej časti zastavili dokonca na križovatke rovno pod oknami polície. Posádka mala vtedy šťastie, no to sa teraz obrátilo - o prípad sa začali zaujímať policajti a zrejme ich neobmäkčí ani fakt, že auto viezli zrejme do šrotu.

Policajné rozuzlenie Komárčana bez volantu

Podobný prípad sa len nedávno stal v Komárne. Ten má však už rozuzlenie. Šofér, ktorý počas jazdy na Favorite odmontoval volant a podal ho spolujazdcovi, je už vypátraný. A pokiaľ chce ďalej šoférovať,  musí sa pod to podpísať psychiater.

noviny.sk

Súvisiace články