Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEOZÁZNAM: Agresívny vodič vliekol muža na kapote 15 metrov!
Zdielať na

VIDEOZÁZNAM: Agresívny vodič vliekol muža na kapote 15 metrov!

Do redakcie sa nám dostalo šokujúce video, pri ktorom tuhne krv v žilách. Jeden človek na ňom mohol prísť o život. Všetko sa začalo hádkou dvoch vodičov, po ktorej nasledovalo až neuveriteľné konanie jedného z nich. Kolegu nabral na auto a vliekol ho niekoľko metrov! Polícia žiada o pomoc pri vyšetrovaní tohto prípadu.

Video pochádza z košickej križovatky, zachytáva nepríčetné a neodpustiteľné chovanie vodiča, ktorý zrejme za volantom nemá čo robiť. Po "dokonaní" nehody z miesta činu ešte aj ušiel.

Agresívny vodič najskôr vyhodil z okna fľašu, ktorá skončila v okne Felicie. Nasledovala menšia naháňačka. Keď vodič škodovky napokon vystúpil na križovatke, aby agresorovi dohovoril, ten ho svojím autom bez váhania nabral a vliekol ho na kapote nasledujúcich 15 metrov.

Táto agresivita skončila 40-dňovým liečením zrazeného muža. Vodič však z miesta nehody ušiel, preto polícia žiada verejnosť o pomoc. Pomätencovi je už na stope a okrem trestného stíhania mu zarátali ďalšie tresty - pokuta 1300 eur a zákaz činnosti až na 5 rokov...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy