Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Asistent poslanca za SaS havaroval opitý, prišiel o flek...
Zdielať na

Asistent poslanca za SaS havaroval opitý, prišiel o flek...

Igor Podlubný, ktorý havaroval pod vplyvom alkoholu, už nie je asistentom poslanca za SaS Štefana Tomča. Stalo sa tak potom, ako sme informovali o jeho havárii pod vplyvom alkoholu. A to skoro tri promile.

"Stretol som sa s pánom Podlubným v stredu večer a veľmi korektne sme sa dohodli na ukončení spolupráce. Už nie je mojím asistentom," povedal Tomčo. Spolupráca sa podľa Tomča z formálneho hľadiska skončila ku koncu júla. "Za august pán Podlubný nedostane žiadne peniaze," podotkol.

Podlubného kariéra v SaS sa skončila po tom, čo koncom júla vo Vranove nad Topľou havaroval opitý, dychovou skúškou mu policajti zistili približne tri promile alkoholu. Dvadsaťročný mladý politik šiel so svojím autom z parkoviska. Približne po 50 metroch však narazil do obrubníka a zostal stáť. Pri náraze sa nikto nezranil.

Posádka mala smolu, že sa incident odohral priamo pod oknami polície. Muži zákona tak prišli na miesto nehody v zlomku sekundy. 

Z SaS Podlubného krátko na to vylúčili. Podľa informácií na webe Národnej rady SR Podlubný ako poslanecký asistent dostával mesačne 2 077 eur.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy