Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nikolas (11) z Vlčian. Strašná predtucha, možno sa utopil...
Zdielať na

Nikolas (11) z Vlčian. Strašná predtucha, možno sa utopil...

Vo Vlčanoch sa v stredu večer stratil 11-ročný chlapec. Vyzerá to tak, že sa utopil v rieke Váh. Blízko vody sa nachádzalo jeho šatstvo aj bicykel. Záchranárskym zložkám sa zatiaľ školáka nepodarilo nájsť.

To, že Nikolas sa pravdepodobne utopil, si všimol muž, ktorý pracuje na tamojšej kompe, keďže tu videl šantiace deti. Ich blízkosť pri vode sa mu nezdala príliš bezpečná a išiel sa teda pozrieť na breh. Našiel tam už iba chlapcove veci. Po jeho kamarátoch, ktorí tam boli vraj s ním, už nebolo ani stopy.

Nikolas mal pred vodou údajne rešpekt a na miesto, ktoré domáci volajú "pláž", vraj  nikdy nechodil. Plávať nevedel.

Potápači začali prehľadávať rieku už v stredu. Vo štvrtok prečesávali dno hlavne na miestach, ktoré označil špeciálne vycvičený pes. Viditeľnosť bola pod vodou síce celkom dobrá, no hľadanie chlapca komplikoval silný prúd. Navyše, po štyroch hodinách museli museli pátranie vo Váhu pre silnú prietrž mračien prerušiť. Po takom čase však pracujú s verziou, že sa chlapec utopil.

Nikolas je 145 cm vysoký, má strednú postavu, čierne vlasy, hnedé oči a chudú tvár. Hovorí po maďarsky a po slovensky s maďarským prízvukom. Akékoľvek prípadné informácie o ňom je možné podať na známom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy