Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nahú učiteľku (34) z Ilavy vraj prezradil farár...
Zdielať na

Nahú učiteľku (34) z Ilavy vraj prezradil farár...

TV JOJ dostala mail, ktorý údajne poslal farár z obce Košeca pri Ilave. Ten sa pohoršuje nad správaním mladej učiteľky tamojšej školy. Podľa neho sa chová nemravne, čo zdokumentoval jej erotickými fotkami...

Tie zachytávajú učiteľku v chúlostivých situáciách. Zisťovali sme, kde je skutočná pravda. Vyzerá to tak, že farára niekto zneužil, rovnako ako samotnú pedagogičku.

Učiteľka zo Základnej školy v Košeci sa stala pravdepodobne obeťou vydierania. Mail obsahujúci údajne jej erotické fotografie mal poslať tunajší farár. Ten to ale odmietol. "Niekto proste zavádza. Ja tam môžem napísať vaše meno," hovorí farár. Ten fotky videl, ale podľa neho sa s určitosťou nedá povedať, že je na nich učiteľka z tamojšej základnej školy. "Aj chodia pravidelne do kostola, poznám ich," dodáva.

K šokujúcemu prípadu sa vyjadril aj starosta obce. "Podľa mojich indícií, ktoré mám, ide o súčasť nejakého vydierania, ktoré sa týka prakticky jej svokra," vysvetľuje Radomír Brtáň.

Svokra mladej pedagogičky podľa našich informácií vydierajú neznáme osoby dlhší čas. Keď nepristúpil na ich požiadavky, rozhodli sa zdiskreditovať jeho rodinu. Takýto štýl vybavovania si účtov všetkých šokoval. "Je to pani učiteľka, ktorá na tejto škole už pracuje dvanásť rokov. Nikdy s ňou takého problémy neboli," povedala riaditeľka základnej školy Eva Jurenová.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy