Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragické ráno v Bratislave: Muž skočil z mosta. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení nebohého
Zdielať na

Tragické ráno v Bratislave: Muž skočil z mosta. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení nebohého

BRATISLAVA / V hlavnom meste mal v utorok (9. 4.) ráno muž skočiť z mosta Lanfranconi. V dôsledku pádu utrpel muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na sociálnej sieti o tom informovala bratislavská polícia.

"Viaceré policajné hliadky boli v utorok krátko po 7.00 h vyslané pod most Lanfranconi, kde malo dôjsť k skoku muža doposiaľ neznámej totožnosti z lávky pre peších na betón. V dôsledku pádu utrpel muž zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Muž skočil z asi viac ako desaťmetrovej výšky. Policajti miesto opáskovali na niekoľko hodín.

​Tragédii predchádzala dráma, ktorá sa odohrala pod mostom Lanfranconi. Podľa doterajších informácií mal muž najprv skočiť pod prechádzajúcu električku. Už vtedy mužovi privolali na pomoc záchranárov. "Na základe volania na tiesňovú linku z dopravného dispečingu sme zavolali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci mužovi, ktorý mal byť zrazený električkou," informovala Petra Klímešová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Náraz však prežil a zranený dokázal z miesta odísť po vlastných. Svedčia o tom aj stopy krvi na miestach, ktorými sa presúval. Muž prešiel parkoviskom k chodníku a ním sa dostal až na diaľničný most. Lávkou pre chodcov prešiel pár desiatok metrov až k miestu, kde sa rozhodol skočiť dole na betón. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. Tí boli napriek tomu na mieste asi hodinu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy