Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čelná zrážka s kamiónom: Zasahovať museli leteckí záchranári
Zdielať na

Čelná zrážka s kamiónom: Zasahovať museli leteckí záchranári

ROŽŇAVA / Na ceste I/67 pred Rožňavou v smere od mesta Dobšiná došlo v pondelok (8. 4.) dopoludnia k dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazili dve vozidlá. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, cestu pre dokumentovanie nehody v oboch smeroch uzavreli.

"Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody mal vodič vozidla značky Daewoo z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným vozidlom. Po náraze Daewoo odhodilo na trávnatý porast," priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

​​​Zakliesneného vodiča z osobného auta vyslobodili hasiči, následne si ho do svojej starostlivosti prevzali leteckí záchranári a pacienta transportovali do jednej z košických nemocníc. Muž pre rozsah zranení nebol schopný podrobiť sa dychovej skúške, na zistenie prítomnosti alkoholu mu bol preto odobratý biologický materiál. Dychová skúška u vodiča nákladného vozidla bola negatívna.

"Či bola dôvodom prechodu do protismeru náhla zdravotná indispozícia alebo iné okolnosti, je predmetom ďalšieho vyšetrovania rožňavských dopravných policajtov," dodala Ivanová. Na mieste nehody sú naďalej policajné zložky, dopravu odkláňajú cez Rožňavskú Baňu a po Betliarskej ulici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy