Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pozabíjam vás všetkých! 15-ročný Róm mieril pištoľou na policajtov
Zdielať na

Pozabíjam vás všetkých! 15-ročný Róm mieril pištoľou na policajtov

A privolať na pomoc museli aj kukláčov! Krušné chvíle si prežili muži posedávajúci v krčmičke v Diakovciach, obec Šaľa. Zaútočili totiž na nich Rómovia a jednému z mužov dokonca rozbili počas bitky obuškom hlavu! Keď prišli na miesto policajti, len 15-ročný chlapec vytiahol na nich pištoľ a začal sa im vyhrážať smrťou.

Podľa našich informácií panuje medzi miestnymi Rómami a ostatnými obyvateľmi Diakoviec veľké napätie. Všetko sa začalo provokáciou. Malý 11-ročný chlapec mal krčmára vyprovokovať tak, až ho z krčmy museli vykázať. A to bol počiatok celého útoku a bitky.

Piati Rómovia sa pustili do osadenstva krčmy. Jedného vážne zranili, keď mu rozbili teleskopickým obuškom hlavu! Polícia bola na mieste ihneď, no to bitkárov len rozdráždilo. 15-ročný chlapec vytiahol zbraň. Malo ísť o plynovú pištoľ, ktorá sa však zbrani podobala a tak policajt vystrelil varovný výstrel. Chlapec však kričal ďalej: "Zabijem vás, pozabíjam vás všetkých!"

Na pomoc si museli policajti privolať aj kukláčov. Tí napokon zadržali piatich Rómov, ktorí sa nachádzajú aj spolu s 15-ročným rómskym chlapcom v cele predbežného zadržania. Viac sa dozviete aj v dnešných NOVINÁCH TV JOJ o 19.30!

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy