Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hokejové majstrovstvá: Rusom prišiel podozrivý balíček
Zdielať na

Hokejové majstrovstvá: Rusom prišiel podozrivý balíček

Majstrovstvá sveta v hokeji sa ešte poriadne ani nezačali a operatívne policajné zložky už riešili prvý incident. Ten sa mal stať Ruským hokejistom. Niekto im totiž chcel adresovať podozrivý balíček - vraj na privítanie. Keď to však na recepcii odmietli prijať, poslíček naznačil, že zásielka môže vybuchnúť. Viac nám už ale povie Samuel Migaľ.

Odohrať sa to malo krátko po prílete ruských hokejistov na Slovensko. Podľa nášho zdroja z policajného prostredia poriadny rozruch narobil kuriér, ktorý chcel hokejistom v hoteli nechať podozrivý balíček. Bol im adresovaný vraj na privítanie.

V rámci prísnych bezpečnostných opatrení ho samozrejme odmietli prevziať. Zo strany kuriéra tak padli slová o tom, aby tam náhodou nevybuchli. Tie však z ďaleka nebrali na ľahkú váhu policajti, ktorí sa tým okamžite začali zaoberať.  Ani po podrobnom preverení sa však žiadna výbušnina, nakoniec nepotvrdila.

Prísne bezpečnostné opatrenia platia vlastne už s príchodom jednotlivých národných tímov. Pod drobnohľadom však teraz nie sú len ruskí hokejisti, ale aj Američania, Kanaďania, no aj všetci ostatní. Hokejové podujatie je totiž svetového formátu  a preto je veľká ostražitosť v tomto prípade jednoznačne na mieste.

Ruským hokejistom sa vyhrážali bombou

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy