Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Polícia preveruje okolnosti pádu 7-ročného dievčatka zo strechy
Zdielať na

Polícia preveruje okolnosti pádu 7-ročného dievčatka zo strechy

SAČUROV / Dievčatko (7) spadlo z plechovej strechy. Stalo sa to, keď jej mama doma prala. Dievčatko skončilo v opatere lekárov vo vranovskej nemocnici. Polícia preveruje aj to, či mama mohla nešťastiu zabrániť.

Nikto zatiaľ netuší, ako sa to mohlo stať. Len 7-ročná malá slečna sa za doposiaľ presne nezistených okolností dostala na plechovú strechu obydlia a následne z nej spadla. Dievčatko pri páde utrpelo viacero zranení. Stalo sa to, keď otec odbehol do obchodu a matka medzitým doma prala bielizeň.

 "Dievčatko v dôsledku pádu utrpelo viaceré zranenia, ktoré si vyžiadajú dlhodobejšie liečenie," informuje Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov"Zranené dieťa transportovala posádka RZP do nemocnice vo Vranove nad Topľou," Petra Klimešová, uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR.

Prípadom sa zaoberá polícia

Tá preveruje nielen okolnosti udalosti ale, aj mieru zavinenia osôb, ktoré k tomu mohli prispieť. Dievčatko malo podľa otca dopadnúť na chrbát a sťažovať sa na bolesti v dolnej časti chrbta. "Prípadom sa intenzívne zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vranove nad Topľou. Bude skúmať presnú príčinu tejto nešťastnej udalosti, ako aj mieru zavinenia zodpovedných osôb," informuje Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy