Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Šokujúca jazda autobusu v Bratislave!
Zdielať na

Šokujúca jazda autobusu v Bratislave!

Po Bratislave jazdil nebezpečný autobus. Ľudia s hrôzou sledovali, ako vozidlo s otvoreným bočným krytom tesne míňa hlavy chodcom! Zo šokujúcej jazdy vodiča usvedčuje fotografia, ktorú TV JOJ dostala od jedného z divákov...

Na zábere vidno ako vodič porušuje zákon a ohrozuje bezpečnosť ľudí. Šofér linkového autobusu prechádzal hlavným mestom s otvoreným motorovým priestorom a na ľavom boku mal veľmi nebezpečne odklopenú aj ľavú stranu krytu motora.

Šokovaní ľudia sledovali ako s otvoreným krytom tesne míňa hlavy chodcov, ktorí stáli na chodníku. A nehovoriac, že do zadnej motorovej časti mohlo dieťa strčiť ruku.

Vodičovi za tento šialený kúsok hrozí pokuta do 60 eur. Jej výška je však oproti nešťastiu, ku ktorému mohlo dôjsť doslova nič. Preto sme sa obrátili na firmu, ktorá prevádzkuje tento autobus. Ich rýchle a ústretové konanie, nás milo prekvapilo.

"Vodič mal poruchu, prehrieval sa mu motor. V autobuse v tom čase nemal ľudí. Zachoval sa však neprofesionálne, porušil viacero zákonov a nariadení a preto bude personálne riešený," povedala hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová.

 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy