Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Strieľali na trolejbusy aj auto s manželmi!
Zdielať na

VIDEO: Strieľali na trolejbusy aj auto s manželmi!

Mimoriadna udalosť v Bratislave! Pokojná cesta v trolejbusoch sa zmenila na drámu. Počas jazdy vo vozidlách MHD začali rinčať sklá a nastala panika. Neskôr sa zistilo, že do trolejbusov pálili guľky. Najnovšia informácia hovorí, že zasiahli aj auto...

Všetko sa udialo v piatok večer krátko pred trištvrte na osem. V bratislavskom Ružinove na Gagarinovej ulici sa najskôr na jednom a vzápätí aj na druhom trolejbuse zrazu rozbili sklá. Cestujúci a obyvatelia blízkych bytoviek tesne predtým počuli svišťanie guliek!

Vodiči trolejbusov 201 a 202 vozidlá ihneď odstavili. Zistili, že v každom z nich sú rozbité po dve okná. Sprvu nikto nechápal o čo vlastne ide, no každému bolo jasné, že je to niečo mimoriadne. Podľa informácií TV JOJ stojí za rozbitými sklami zrejme streľba, tú dokonca malo schytať aj bočné okno jedného zo šoférov.

Sklá rozbíjali oceľové guľôčky, ktoré však neboli vypálené zo žiadnej zbrane, ale pravdepodobne z praku. Zrejme však iba náhoda pomohla tomu, že incident sa zaobišiel bez vážnejších zranení.

Podarilo sa nám zistiť, že šokujúca streľba na trolejbusy mala dokonca v ten istý večer predohru! Do televízie nám zavolala Bratislavčanka, ktorá v piatok o 18-tej hodine prechádzala autom cez Pražskú ulicu. V tom im však odrazu prasklo na vozidle čelné sklo. Obidvaja sa zhodujú, že aj v tomto prípade išlo o streľbu.

Na miesto okamžite prišli muži zákona, ktorí najskôr uzavreli jeden a potom aj druhý jazdný pruh. Policajti začali prehľadávať odstavené trolejbusy a aj blízke okolie. To skomplikovalo dopravu, na ceste sa už zakrátko začali tvoriť niekoľko stometrové kolóny.

Ak ste boli svedkom celej drámy či ste sedeli v zasiahnutých trolejbusoch, ozvite sa nám na mail e-redakcia@joj.sk alebo volajte t.č. 0918363572!

tv joj

tv joj

tv joj

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy