Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Silvester v Bratislave pokazili surové bitky!
Zdielať na

Silvester v Bratislave pokazili surové bitky!

Silvestrovanie v Bratislave nebolo len šťastné, ale aj poriadne krvavé. V rôznych kútoch hlavného mesta sa medzi sebou pobilo množstvo ľudí. V nemocniciach skončili desiatky z nich. Všetko v uliciach non-stop sledovali redaktori Klaudia Guzová a Valér Ferko.

Nemocnice však počas noci neriešili len úrazy po bitkách. Množstvo zranení utrpeli oslavujúci obyvatelia aj pri odpalovaní všakovakej pyrotechniky. Len na Centrálnom príjme nemocnice Ružinov zaznamenali celkovo takmer 100 prípadov, pričom 35 pacientov doviezla sanitka. "Boli medzi nimi úrazy hlavy, lekári robili viacero stomatologických zákrokov," vraví hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Čižmáriková.

Aj v Nemocnici svätého Cyrila a Metoda v Petržalke ošetrili v noci niekoľko desiatok ľudí s úrazmi, ktoré súviseli s oslavami Nového roka. Išlo o podobné zranenia ako u pacientov v Ružinove. Pokojnejšiu noc mali len v nemocnici na Kramároch. "Od rána však všetky tri centrálne príjmy riešia ďalších ľudí s úrazmi, ktorí prichádzajú," uviedla Čižmáriková.

Zdielať na