Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nová pieseň z albumu Milana Lasicu dojala moderátorku v živom vysielaní. Takmer sa neubránila slzám
Zdielať na

Nová pieseň z albumu Milana Lasicu dojala moderátorku v živom vysielaní. Takmer sa neubránila slzám

BRATISLAVA / V stredu 1. novembra obletela Slovensko správa o utajovanom poslednom albume Milana Lasicu. Autor projektu zverejnil prvú pieseň z albumu Básnenie s názvom List do vetra. Pieseň chytila za srdce každého, kto mal rád Milana Lasicu. Svoje o tom vie aj moderátorka JOJ 24 Iveta Krupová, ktorú premiéra klipu dojala počas televízneho vysielania.

Odchod humoristu, prozaika, textár, herca, režiséra, moderátora a speváka Milana Lasicu bol ranou pre celé Slovensko. Vtedy ešte nikto netušil, že sa s Marekom Kučerom pustil do albumu Básnenie, ktorý vyjde budúci rok. Sú to básne, ktoré naspieval Milan Lasica len niekoľko mesiacov pred svojim odchodom.

Kučera sa 1. novembra rozhodol zverejniť prvú pieseň z pripravovaného posledného albumu s názvom List do vetra, ktorej autorom je Miroslav Válek. Vy si ju môžete vypočuť a pozrieť klip TU.

Marek Kučera, na projekte pracuje od roku 2020. Až doteraz, práve na žiadosť Milana Lasicu, ho autor a jeho priatelia držali v maximálnom utajení. Samotné nahrávanie, ktoré prebiehalo v apríli a máji v roku 2021, bolo rovnako absolútne utajené. Netušila o ňom ani rodina Milana Lasicu. S hercom mal totiž Marek Kučera gentlemanskú dohodu - kým nedokončia projekt, nikto o ňom vedieť nebude.

Pieseň s videoklipom mali premiéru v stredu o 9. hodine. Vypočuť si ju mohli diváci JOJ 24 priamo na televíznych obrazovkách a tento zhudobnený list zaznel aj vo viacerých rádiách a iných médiách.  To, že ide o dojímavú skladbu, nemožno poprieť.

Moderátorka Iveta Krupová sa po pozretí klipu rozcítila priamo vo vysielaní:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy