Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dosiaľ nezverejnené zábery! Pozrite si zásah kukláčov v Devínskej
Zdielať na

Dosiaľ nezverejnené zábery! Pozrite si zásah kukláčov v Devínskej

Kaluže krvi, obrovské nervy a boj o život. Ulice v Devínskej Novej Vsi sa zmenili na šokujúce bojisko. Desiatky kukláčov tam poľovali na krvavého

AKTUALIZOVANÉ! 02.09.2010 19.18

Minister vnútra Daniel Lipšic v parlamente uviedol, že zásah jeho mužov bol úspešný a hrdinský. Podľa poslanca Smeru Jána Richtera, ale celé vedenie nezačalo svoje pôsobenie najšťastnejšie. Lipšic však tvrdí, že špeciálne jednotky zasiahli v extrémne krátkom čase. Na miesto dorazilo o 10.10 a o šesť minút eliminovali páchateľa.


Kukláči sa snažili, čo najskôr stopnúť streľbu brutálneho vraha. Muži zákona po ňom vypálili pätnásťkrát. Napokon sa im ho podarilo dostať, keď ho zahnaného v kúte trafila strela policajta.

A Ľubomír si sám poslal do hlavy guľku smrti. V tej chvíli už však na zemi ležalo ďalších sedem mŕtvol.

Tragická cifra a vyčíňanie šialeného kata, ktorý si zo sídliska za bieleho dňa urobil krvavé jatky šokovali celé Slovensko. Najväčší horor si prežili nič netušiaci obyvatelia, ale aj muži zákona.

sa v tak surovej prestrelke ešte nikdy neocitli. Ich zásah však niektorí očití svedkovia kritizovali, naopak policajný šéf Jaroslav Spišiak policajtov, ktorí nasadili vlastné životy podržal.  

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy