Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Rozruch v parlamente! Paška sa mal takmer pobiť s ministrom
Zdielať na

Rozruch v parlamente! Paška sa mal takmer pobiť s ministrom

V parlamente to opäť vrelo! Tentoraz dokonca mala hroziť bitka medzi poslancom Pavlom Paškom a ministrom Ľubomírom Galkom.

Rokovanie parlamentného výboru na kontrolu činnosti vojenského spravodajstva pár minút po začiatku prerušili. Strhla sa tam hádka medzi Pavlom Paškom a ministrom obrany Ľubomírom Galkom. 

"Vznikla menšia slovná prestrelka medzi mnou a poslancom Paškom. Dva alebo trikrát zvýšeným hlasom zdôraznil, že som diletant, čím ma hrubo urazil," priblížil Galko a dodal, že mu Paška navyše začal drzo tykať.

Konflikt sa stupňoval a vraj na parlamentnej pôde hrozila dokonca bitka. "Ak by výbor nebol prerušený, myslím, že mohlo prísť k fyzickej potýčke," dodal šéf rezortu obrany.

Pavol Paška však vraví, že výraz diletantizmus je normálny odborný termín a preto sa Galko nemal prečo naštvať. "Pán minister je človek, ktorý očividne nie je schopný zvládnuť elementárny tlak. Keď je takto emočne labilný a rozbitý, tak som zvedavý, ak by prišlo k nejakej vážnej situácii, ako bude reagovať," dodal Paška.

Zdielať na

Najčítanejšie správy