Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sexuálne zneužíval malé netere svojej priateľky
Zdielať na

Sexuálne zneužíval malé netere svojej priateľky

Zdroj: info14.com/ilustračné

Pedofil si svoje zločinné počínanie nakrútil na mobil a nahrávky si opakovane prehrával. Odsedí si sedem rokov.

Ten v Banskej Bystrici sexuálne zneužil dve maloleté školáčky. Svoje zločinné počínanie si nakrútil na mobil a opätovne prehrával. Rozsudok sudca vyhlásil po tom, ako schválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrel prokurátor a obvinený Kubala.

Nezamestnaný Kubala býval u svojej priateľky Veroniky na sídlisku Sásová v Banskej Bystrici. Do bytu chodievala jej sestra i s dvoma dcérkami vo veku desať a sedem rokov a občas u Veroniky prenocovali. Keď dievčatká spali, Kubala im vyzliekol pyžamové nohavice, rozťahoval im nohy a hladkal ich na intímnych miestach.

Túto činnosť nakrúcal na mobilný telefón a neskôr si zábery opakovane prehrával. Pedofil tým spáchal zločiny zneužitia a výroby detskej pornografie. Priznal, že netere svojej priateľky viackrát zneužil v čase od septembra 2008 do apríla 2009.

Pedofil Kubala svoje konanie oľutoval a s prokurátorom sa dohodol na treste sedem rokov odňatia slobody. Navyše sa zaviazal absolvovať aj ochranné sexuologické liečenie. Rozsudok je právoplatný, pretože súčasťou dohody je záväzok obvineného, že sa voči verdiktu súdu neodvolá.

Najčítanejšie správy