Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO: Polícia pátra po zlodejoch. Plán im veľmi nevyšiel
Zdielať na

VIDEO: Polícia pátra po zlodejoch. Plán im veľmi nevyšiel

PREŠOV / Zlodeji, ktorí to celkom nedomysleli, úradovali v Prešove. Do oka im padla samoobslužná umyváreň áut. Do trezora sa chceli dostať skrutkovačom a na korisť si priniesli nákupnú tašku. Polícia teraz pátra po ich totožnosti.

Páchateľov zachytila pri nelegálnej činnosti kamera. I keď je priestor autoumyvárne verejne prístupný od cesty, vybrali si prechod cez plot. No i tam sú kamery, ktoré ich pri tomto nekalom čine zachytili. Jeden muž prišiel v zelenej bunde, druhý v čiernej. Obaja si zakrývali časť tváre. Kým prvý si dal na hlavu čiapku, druhý kapucňu.

Priebeh vopred nepremysleli

Spolu prišli k ovládaciemu panelu do jedného z boxov na umývanie. Jeden z nich vytiahol skrutkovač a box ním otvoril. Rovnako skrutkovačom sa snažil dostať aj do trezora, no i keď sa veľmi snažil, podarilo sa mu ho akurát poškodiť, no nie otvoriť. Jeho komplic márne čakal s pripravenou nákupnou taškou.

Záznam priemyselnej kamery zachytáva osoby, ktoré sú podozrivé z dvoch trestných činov, a to krádeže vlámaním a poškodzovania cudzej veci.

Škody boli vyčíslené len na poškodených zariadeniach autoumyvárne. Tie odhadli majitelia na 1 600 eur. Škoda krádežou nevznikla, keďže napriek snahe sa im do trezora dostať nepodarilo.

Polícia v tomto prípade žiada o pomoc pri stotožnení dvoch podozrivých osôb. Ak ste ich spoznali, kontaktujte Obvodné oddelenie Policajného zboru Prešov – Sever alebo známe telefónne číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy