Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Poštárka nebola ich 1. obeť!
Zdielať na

Poštárka nebola ich 1. obeť!

Zdroj: TV JOJ

Brutálny čin zavraždenia poštárky pre 600 eur má pokračovanie, vyšetrovanie prinieslo nové šokujúce odhalenie

Šokujúce zistenie sa podarilo údajne odhaliť nitrianskym kriminalistom. Príbuzní poštárky sú zdrvení a tvrdia, že práve svojim vrahom neraz darovala šatstvo.

Tridsaťjedenročná Miroslava aj so svojím o 4 roky mladším druhom, kedysi manželom, vraždu poštárky plánovali asi 2 týždne. Obeť videla živú naposledy  suseda, ktorá ich počula volať ju do garáže. Susedia nechápu, prečo sa poštárka nechala nahovoriť, keď inokedy ich vždy vybavovala vonku.

Partneri vo vnútri pani Martu ubili na smrť a bezvládnu ju hodili do vane. Jej telo vraj plánovali po zotmení odniesť na sánkach za dedinu a zahrabať do snehu. Policajti však boli rýchlejší. "Vošli do domu a tam našli telo," potvrdila hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková.

Bývalí manželia podľa informácií TV JOJ nezavraždili iba poštárku, ale pred dvomi rokmi zabili aj Miroslavinho otca. Jána údajne pridusili, jeho telo naložili do auta a odhodili niekde pri Nitre. Našlo sa až po niekoľkých mesiacoch v rozklade, a preto sa v tej dobe nezistilo, že bol zavraždený.

I keď polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadruje, ľudia v dedine majú na dvojicu svoj vlastný názor. Neprajú im nič dobré.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy