Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Polícia našla mŕtvolu poštárky
Zdielať na

Polícia našla mŕtvolu poštárky

Zabiť ju mali príjemcovia poštovej zásielky, a to vraj pre 600 eur!

To, že sa niečo deje vytušila žena, zhodou okolností bývalá poštárka, ktorá márne čakala na svoj dôchodok. Zalarmovala preto jej príbuzných a tí starostku.

Hliadka Obvodného oddelenia PZ a kriminalisti išli po stopách poštárky a sondovali, kde mohla skončiť jej púť s poštárskou brašňou. Prišli až k domu, v ktorom býval 27-ročný muž so svojou 32-ročnou družkou.

Žena vlákala poštárku roznášajúcu v ten deň aj dôchodky do domu a spolu s 27-ročným druhom ju ubili na smrť. Podľa informácii TV JOJ matku dvoch detí zabili pre jednu sociálnu dávku, ktorú ukradli. Miroslava a Miroslav potom ešte utekali skryť bicykel, ktorý pani Marte zostal na ulici.

Pri kontrole totožnosti 27-ročného muža políciou mu vypadli stravné lístky, ktoré si v ten deň kúpila poštárka u svojho zamestnávateľa. Následne policajti vošli do jeho domu, kde v kúpeľni našli nehybné telo poštárky.

Príčina smrti nebohej ženy bude jasná až po vykonaní pitvy.

Nitriansky krajský vyšetrovateľ vedie trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy, za ktorý si môžu páchatelia odpykať 15- až 20-ročné väzenie.

Momentálne prebiehajú výsluchy podozrivých, preto nie je možné poskytnúť verejnosti žiadne bližšie informácie o tejto tragédii.

Zdielať na

Najčítanejšie správy