Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dušan Dědeček odstupuje z funkcie. Tento list poslal na Deaflympijsky výbor
Zdielať na

Dušan Dědeček odstupuje z funkcie. Tento list poslal na Deaflympijsky výbor

BRATISLAVA / Na Deaflympijsky výbor Slovenska v stredu, 5. októbra, podvečer doručili rukou písaný list od právneho zástupcu Dušana Dědečka, v ktorom oznamuje svoju abdikáciu z funkcie generálne sekretára.

V liste doslova uvádza: "Viem, že toto moje zlyhanie sa nedá nijako napraviť, ale napriek tomu chcem uviesť, že ma to hlboko a nesmierne mrzí a to aj vo vzťahu voči vám - mojím kolegom a tomu, čo som s vami spolu budoval. Preto som sa rozhodol odstúpiť z postu generálneho sekretára".

Celý list Dušana Dědečka: 

Vážení členovia výkonného výboru,
ako už určite viete z médií, svojou hlúposťou a nezodpovednosťou som spôsobil obrovskú tragédiu, ktorou som zmaril životy mladých ľudí a tým som spôsobil neopísateľné utrpenie mnohým ľuďom a negatívne som ovplyvnil životy desiatok ďalších ľudí či pozostalých, ich príbuzných, ako aj mojej rodiny, či mojich známych, vrátane vás.

Uvedomujem si tieto skutočnosti, s ktorými sa nikdy nemôžem zmieriť, a preto týmto abdikujem na post generálneho sekretára.

Viem, že toto moje zlyhanie sa nedá nijako napraviť, ale napriek tomu chcem uviesť, že ma to hlboko a nesmierne mrzí a to aj vo vzťahu voči vám - mojim kolegom a tomu, čo som spolu s vami v DVS budoval.

Preto som sa rozhodol odstúpiť z postu generálneho sekretára DVS, aby ste mohli ďalej napredovať s prácou pre nepočujúcich športovcov, deaflympionikov bezo mňa a bez hanby, ktorá sa so mnou bude tiahnuť navždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy