Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ketamínový maniak hľadá obete aj cez taxikárov!
Zdielať na

Ketamínový maniak hľadá obete aj cez taxikárov!

Zdroj: TASR

Televíziu JOJ kontaktoval taxikár, ktorý sa podľa jeho vlastných slov stretol v bratislavskej Trnávke s podozrivým mužom.

Televíziu JOJ kontaktoval taxikár, ktorý sa podľa jeho vlastných slov stretol v bratislavskej Trnávke s podozrivým mužom. Až príliš sa na neznámeho muža podobal opis šialenca, ktorý túto sobotu uverejnil denník Nový čas.

TV JOJ

Útok sa mal odohrať pred deviatimi dňami okolo pol dvanástej večer. K stretnutiu prišlo v tmavej, málo frekventovanej uličke. V blízkosti sa nachádzala aj zástavka a stredná škola, kde sa práve odohrávala stužková.

A práve na tomto odľahlom mieste údajne komunikoval ketamínový šialenec s taxikárom. Muž čakal oproti škole na dievčinu, ktorú označil za svoju priateľku. Podišiel k taxíku a chcel sa odviesť na Dolné hony. Správal sa podozrivo, mal pri sebe ďalekohľad a keď prešla okolo policajná hliadka, zneistel. Taxikár ho odviezť odmietol aj preto, že sa vypytoval na mladé dievčatá. Podľa slov taxikára sa vraj pokúšal dostať aj na stužkovú do školy. Odtiaľ ho však vyhodili. Keď prišla jeho údajná priateľka, z miesta rýchlo ušiel.

Toto zvláštne stretnutie taxikárovi vŕtalo v hlave. Až pokiaľ nevidel grafiku a opis ketamínového fantóma. Tú, podľa výpovede jednej z jeho obetí, vytvoril a uverejnil túto sobotu denník Nový čas. Opis sedel dokonale.

Zdielať na

Najčítanejšie správy