Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Natálka: Myslela som, že to je posledná chvíľa môjho života
Zdielať na

Natálka: Myslela som, že to je posledná chvíľa môjho života

Malé deväťročné dievčatko, obeť ketamínového šialenca prehovorilo exkluzívne pre TV JOJ.

"On ma chytil, zvalil na zem a potom ma tak dusil, som si myslela, že je to posledná chvíľa môjho života," opisuje otrasný zážitok malé dievčatko. Natálka si neznámeho násilníka pamätá už z električky, kde sa s ňou dokonca zhováral a neustále ju sledoval.

Dievčatko vystúpilo na jednej račianskej zastávke, popri štadióne si chcela skrátiť cestu na tanečnú. Keď zbadala, že muž ju naďalej prenasleduje, dala sa na útek. Ani to však nepomohlo, muž ju dohonil a zvalil na zem.

"Keď si na mňa ľahol, povedal, že tíško, tíško, nech som ticho, nech nevrieskam. Ale snažila som sa ho nejako zašticovať."

Potom nasledovalo niekoľko vpichov do stehna a zadku. Viac si už nepamätá. Natálku našla náhodná okoloidúca  surovo pohodenú pri plechovej búde. "Zbadala som iba ruku a ružovú bundu a išla som sa tam pozrieť," hovorí Natálkina záchrankyňa.

Nikto si doteraz nedokáže vysvetliť motív neznámeho. Natálke totiž nič nezmizlo. Nič nenasvedčovalo ani tomu, že by ju chcel zneužiť.

Iba 9-ročná obeť ketamínového šialenca je stále spolu s mamou hospitalizovaná v nemocnici na Kramároch. 4 dni po útoku sa jej zdravotný stav našťastie rapídne zlepšil.

Polícia nateraz nechce k prípadu nič konkrétne povedať. Tvrdia ale, že na ňom intenzívne pracujú. No ketamínový blázon stále behá po slobode.

Zdielať na