Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cibulková v obrovskom šoku: Jej luxusný byt v Bratislave vykradli zlodeji
Zdielať na

Cibulková v obrovskom šoku: Jej luxusný byt v Bratislave vykradli zlodeji

BRATISLAVA / Bývalú slovenskú tenistku Dominiku Cibulkovú vykradli. Neznámi zlodeji sa v noci vlámali do jedného z jej luxusných bratislavských bytov. Nie je to pritom prvýkrát, čo ju zlodeji navštívili.

Dominika Cibulková sa netají tým, že vlastní viacero nehnuteľností. Jednou z nich je aj obrovský mezonet s veľkou strešnou terasou v centre hlavného mesta. Zatiaľ neznámi páchatelia si ho vyhliadli v čase, keď jeho majitelia nie sú na Slovensku. Aspoň tak to vyzerá z videí, ktoré v sobotu Cibulková zdieľala na sociálnej sieti. S rodinou sú podľa jej slov po prvýkrát v Toskánsku, kde si užívajú dovolenku. Tú im však nečakane pokazili zlodeji.

"Policajti bratislavskej kriminálky vyšetrujú okolnosti vlámania do jedného z bytov v bratislavskom Starom Meste, ku ktorému došlo dnes v nočných hodinách," uviedol hovorca KR PZ BA Michal Szeiff.

Ráno boli na mieste policajti aj hasiči. Podľa informácií TV JOJ prišli na žiadosť polície asistovať policajnému technikovi. Ten mal zaisťovať stopy aj na streche. Zatiaľ nie je známe ako sa páchatelia do bytu dostali. Jednou z možností môže byť práve strecha budovy, kde Cibulková s rodinou bývajú. Na nočný vpád zlodejov do súkromia bývalej tenistky sme sa chceli spýtať aj priamo jej. Telefón nám zdvihol Dominikin manžel, ktorý celú situáciu odmietol komentovať.

"Môžem vás poprosiť, že úplne bez komentára, dobre," povedal manžel Dominiky Cibulkovej Michal Navara. "Bližšie informácie vzhľadom na súčasný stav vo vyšetrovaní nie je možné poskytnúť," dodal Szeiff.

Cibulkovú nevykradli po prvý raz. V júni minulého roka, v čase keď bola v pôrodnici, sa zlodeji vlámali do jej chalupy v Plaveckom Podhradí. Dostali sa k nej cez susedov pozemok, ktorému prestrihli plot. Následne ukradli záhradný nábytok, gril a bazénovú technológiu v hodnote viac ako 18-tisíc eur. Čo sa zlodejom podarilo ukradnúť počas uplynulej noci, zatiaľ nie je známe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy