Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Obrovská tragédia na železničnej trati. Pod kolesami vlaku zomrel nádejný futbalista (†19)
Zdielať na

Obrovská tragédia na železničnej trati. Pod kolesami vlaku zomrel nádejný futbalista (†19)

MYJAVA / Myjavou otriasla tragédia, ktorá sa stala na železničnej trati. Pod kolesami vlaku prišiel o život iba 19-ročný mladík. Podľa všetkého sa talentovaný futbalista rozhodol o dobrovoľný odchod z tohto sveta.

Stalo sa to na železničnom viadukte v Myjave. Osobný vlak smerujúci do obce Poriadie začal náhle brzdiť. Rušňovodičovi sa totiž naskytol desivý pohľad na mladého muža. "Približne 20-ročný z bezprostrednej blízkosti vstúpil do jazdnej dráhy osobného vlaku," priblížil obhliadajúci lekár. 

        
"Krátko popoludní došlo na trase Myjava-Poriadie k zrážke vlaku a civilnej osoby, ktorá sa neoprávnene pohybovala v priechodnom priereze traťovej koľaje," informovala hovorkyňa ŽSR Ria Fejk Achbergerová. 

Telo mladíka zostalo nehybne ležať na trati. Už na pohľad bolo zrejmé, že sa mu nedá nijako pomôcť. Náraz idúceho vlaku mu nedal šancu na prežitie. "Mu spôsobil vážne devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahol," upresnil lekár. 

Obeťou tragédie je iba 19-ročný Kristián, nádejný futbalista, ktorý strieľal góly za druholigový klub v Myjave. Podľa jeho spoluhráčov sa pod jeho dobrovoľný odchod zo sveta mohlo podpísať ťažké detstvo bez rodičov.

Keď mal päť rokov, jeho otec mu zavraždil matku priamo na ulici. Po tom, ako ju dobodal nožom, ukončil svoj život skokom pod vlak. Po 13 rokoch ho, žiaľ, nasledoval aj mladý Kristián. "On bol taký usmiaty chalan, on nebol nejaký, žeby bol tichý alebo uzavretý, teraz maturoval," povedal o Kristiánovi spoluhráč. 

"Bude vykonaná súdna pitva, ktorá určí bližšie príčiny úmrtia," dodal lekár. Výsledky nariadenej pitvy ukážu i to, či bol alebo nebol mladý muž pod vplyvom omamných látok. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy