Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Otváracie hodiny počas veľkonočných sviatkov: V niektorých obchodných reťazcoch nenakúpite
Zdielať na

Otváracie hodiny počas veľkonočných sviatkov: V niektorých obchodných reťazcoch nenakúpite

Archívna reportáž

Konzílium Veľká noc

BRATISLAVA / V piatok, nedeľu a pondelok cez veľkonočné sviatky v obchodných reťazcoch Billa, COOP Jednota ,Kaufland, Lidl a Tesco Slováci nenakúpia. Pobočky Slovenskej pošty budú počas veľkonočných sviatkov zatvorené

Billa 

Pred veľkonočnými sviatkami bude mať Billa otvorené v štandardných otváracích hodinách. Väčšina jej predajní je otvorená v čase od 7:00 do 20:00.

V piatok, nedeľu a v pondelok bude mať Billa zatvorené. Potraviny, predovšetkým čerstvý sortiment ako ovocie, zeleninu, chlieb, mäso či mliečne výrobky, si zákazníci budú môcť dokúpiť v sobotu. Vtedy bude mať Billa otvorenú väčšinu predajní tiež od 7:00 do 20:00.

Kaufland

Okrem spomínaných zatvorených dní – piatok, nedeľa a pondelok, bude otvorený vo štvrtok a sobotu, v rovnakých otváracích hodinách ako Billa.

Lidl

Aj Lidl je počas troch dní zatvorený a otvorené má vo štvrtok a sobotu od 6:30 do 20:00. V utorok (6. apríla) sa jeho obchody otvoria od 7:00.

COOP Jednota

Počas Veľkého piatka, Veľkonočnej nedele a Veľkonočného pondelka budú zatvorené aj všetky predajne COOP Jednoty. Otváracie hodiny ostatné dni je však podľa spoločnosti pre viac ako 2 000 predajní ťažké konkretizovať. Všetky však budú zverejnené na vchodových dverách jednotlivých prevádzok.

Tesco

Predajne Tesco budú počas veľkonočných sviatkov otvorené vo štvrtok 1. apríla 2021 a v sobotu 3. apríla 2021 od 7:00 do 20:00. V rovnakých dňoch budú k dispozícii aj služby Tesco Online nákupov a Klikni &Vyzdvihni.

Všetky čerpacie stanice Tesco budú počas sviatkov – v piatok 2. apríla 2021 a v pondelok 5. apríla 2021 otvorené, a to od 8:30 do 20:00. V sobotu 3. apríla 2021 budú otvorené od 7:00 do 20:00. V nedeľu 4. apríla 2021 budú všetky pumpy zatvorené.

Metro

Nakoľko spoločnosť Metro nie je obchodným reťazcom, má počas Veľkej noci otvorené všetky dni okrem nedele. V piatok a sobotu tam zákazníci nakúpia od 8:00 do 20:00 a v pondelok od 10:00 do 20:00. Zlatí a strieborní partneri Metra budú môcť jeho predajne navštíviť v piatok a sobotu už od 7:00, resp. 6:00. V pondelok potom podobne ako bežní zákazníci od 10:00.

Čerpacie stanice Metra budú mať otváracie hodiny počas Veľkej noci rovnaké ako otváracie hodiny predajní pre zlatých a strieborných partnerov.

Pobočky Slovenskej pošty budú počas veľkonočných sviatkov zatvorené

Od piatka 2. do pondelka 5. apríla. Doručenie sobotnej tlače na celom území Slovenska pošta zabezpečí. Informovala o tom hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková. Pošta zákazníkom odporúča, aby si neodkladné záležitosti vybavili ešte pred sviatkami. Aktuálne otváracie hodiny konkrétnej pošty si môže verejnosť preveriť na webovej stránke Slovenskej pošty alebo v mobilnej aplikácii pošty.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy