Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia zadržala muža v ženských samodržkách a mikine. Pohyboval sa na známom mieste v Bratislave
Zdielať na

Polícia zadržala muža v ženských samodržkách a mikine. Pohyboval sa na známom mieste v Bratislave

Archívne video

Nahý muž sa pohyboval pred obchodným domom vo Vrábľoch. 19-ročný naháč pobehoval po parkovisku, a potom sa posadil na lavičku.

BRATISLAVA / V pondelok krátko po 14:00 zasahovala polícia v okolí jazera Draždiak. Sporo odetý muž mal mať pri sebe aj drogy.

Ako uviedla polícia v popoludňajších hodinách v okolí jazera Draždiak sa mal nachádzať muž  "s obnaženým pohlavným údom, v ruke držal palicu a správal sa hlučne."
V okolí pritom boli aj rodiny s deťmi, ktoré si užívali pekné počasie a vychádzku v prírode. Okoloidúci tak zalarmovali políciu a po príchode bratislavských PMJčkarov a hliadky Obvodného oddelenia, nasmerovali mužov zákona k altánku. 41-ročný Martin mal na sebe oblečené len samodržiace pančuchy a mikinu. 

"Po spozorovaní policajtov muž odhodil palicu, ktorú dovtedy držal a vykrikoval nešpecifikované slová.Muž policajtom uviedol že je konzumentom drog, drogu aj užil a policajtom dobrovoľne vydal sáčok s obsahom zelenej sušenej rastliny," píše polícia na svojom profile na sociálnej sieti. 41-ročný Martin tak okamžite skončil v putách a bol odvedený na policajné oddelenie. 
V prípade je už Martin obvinený z trestného činu výtržníctva. Hrozí mu tak až trojročný pobyt za mrežami.

NEVHODNÉ SPRÁVANIE MUŽA V SAMODRŽKÁCH ??? UKONČILI PRIVOLANÍ POLICAJTI?? ✅Včera krátko po 14.00h sme prijali na linke...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Utorok 23. februára 2021

Súvisiace články

Najčítanejšie správy