Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slováka od zbesilej jazdy neodradil ani semafor či jednosmerka. Test na drogy policajtom odmietol
Zdielať na

Slováka od zbesilej jazdy neodradil ani semafor či jednosmerka. Test na drogy policajtom odmietol

PRAHA / Centrum Prahy ochromila naháňačka policajtov so slovenským vodičom. Ohrozil niekoľko chodcov, prechádzal na červenú a navyše jazdil v protismere.

Centrum Prahy ochromila naháňačka policajtov so slovenským vodičom. Ohrozil niekoľko chodcov, prechádzal semafory na červenú a jazdil v protismere. Stalo sa to v momente, keď istá žena vstúpila na priechod pre chodcov. Strieborné audi ju takmer zrazilo. Zhodou okolností bola v blízkosti hliadka mestských policajtov.

Následne sa strhla naháňačka priamo v centre mesta. Muža nezastavil ani semafor či jednosmerka. Keďže mestskí policajti mali dodávku, cestný pirát im s prehľadom unikal. Zbesilú jazdu Slováka sa postupne snažili zastaviť viacerí policajti. Čo sa im aj v konečnom dôsledku podarilo. "Pod hrozbou namierenej zbrane, muž vystúpil z auta, keďže hrozilo, že utečie, policajti mu nasadili putá," uviedla Jiřina Ernestová, hovorkyňa pražskej záchrannej služby.

Test na alkohol bol negatívny, test na drogy však Slovák odmietol. Muž si týmto činom poriadne zavaril. Príde o vodičský preukaz a hrozí mu niekoľkoročný trest väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy