Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: U bývalého šéfa protikorupčnej jednotky Roberta Krajmera zasahovala NAKA. Odviedli ho v putách
Zdielať na

VIDEO: U bývalého šéfa protikorupčnej jednotky Roberta Krajmera zasahovala NAKA. Odviedli ho v putách

TRENČÍN / U bývalého šéfa protikorupčnej jednotky Roberta Krajmera vykonávala NAKA vo štvrtok podvečer domovú prehliadku a prehliadku nebytových priestorov.

Krajmerovej žene mala zasahujúca jednotka zobrať telefón. Akcia má súvisieť s prípadom trenčianskeho podnikateľa Ondreja Janíčka a trestne stíhanej Moniky Jankovskej.

Televízii JOJ to potvrdili dva zdroje z prostredia vyšetrovania. "Môžeme potvrdiť, že NAKA vykonáva procesné úkony. Viac informácií v tejto chvíli nie je možné poskytnúť,” uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

​Roberta Krajmera krátko pred ôsmou hodinou večer odviedli z domu v putách príslušníci NAKA. Stalo sa tak hneď po skončení prehliadky v Krajmerových bytových a nebytových priestoroch. Dôvod jeho zadržania polícia oficiálne neuviedla.

Krajmera po zadržaní a domovej prehliadke jeho v domu v Trenčíne NAKA previezla do Nitry na výsluch.

V utorok polícia v súvislosti s touto kauzou zadržala aj Jankovskej svata - Petra Vaska a trenčiansku právničku, ktorá mala vplývať na kľúčového svedkaĎalším zadržaným má byť tamojší aktívny policajt, ktorý v minulosti pracoval v Národnej kriminálnej agentúre a mal blízko k bývalému šéfovi protikorupčnej jednotky NAKA, Robertovi Krajmerovi. Zdroj z prostredia vyšetrovania tiež pre televíziu JOJ potvrdil, že na výsluchu bola aj Krajmerova manželka. Medzi zadržanými však nefiguruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy