Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
VIDEO: V Komárne zákazník napadol predavačku. Problémom bolo rúško, ktoré nemal na tvári
Zdielať na

VIDEO: V Komárne zákazník napadol predavačku. Problémom bolo rúško, ktoré nemal na tvári

KOMÁRNO / Webový portál Ahoj Komárno v utorok zverejnil šokujúce video. Zachytáva zákazníka, ktorý po tom, ako ho predavačka upozornila, že musí mať v predajni rúško, päsťou dobil dve ženy. Spacifikoval ho až ďalší zákazník, na ktorého taktiež zaútočil. Prípad následne prevzala polícia.

Ako prvý prienisol video portál ahojkomarno.sk. Tridsaťdeväťročného Antona upozornila pokladníčka v jednom z komárňanských obchodov na nutnosť nosiť rúško. Relevantná otázka ale vyvolala šokujúcu reakciu. Muž bez mihnutia oka zaútočil na 65-ročnú pani v pokladni. Päsťou ju udrel priamo do tváre, tak silno, že žena spadla na zem. Keď sa jej zastala zákazníčka, Anton ako v amoku napadol aj ju. Zahnal sa na ňu a päsťou ju dvakrát udrel priamo do tváre.

To si už ale ďalší zákazník, ktorý krátko predtým vošiel do predajne, všimol agresívneho muža.

Práve si dezinfikoval ruky keď útočník napadol obe ženy. Ihneď priskočil k nemu, najprv sa Antona snažil zastaviť slovne. Ten ale zaútočil aj na neho. Evidentne si ale v tomto prípade príliš trúfal. Zákazník, ktorý sa vybral na pomoc ženám, ho zakrátko dostal k zemi. Obe ženy utrpeli zlomeniny, pomliaždeniny a tržné rany tváre, z ktorých sa budú liečiť dva týždne.

So zákazníkmi, ktorí ignorujú nastavené pravidlá, sa stretávajú aj v menších, takpovediac rodinných predajniach. "Väčšina zákazníkov používa rúška, ale mali sme aj máme zákazníkov, ktorí si dávajú na nos tričká, alebo vreckovky, keď už oslovujeme, že bohužiaľ, rúška sú povinné," vysvetlila vedúca obchodu Eva Némethová.  Útočník je miestny bezdomovec. Podľa dobrovoľníkov, ktorí sa o bezdomovcov v Komárne starajú, vraj dávno patrí do psychiatrického ústavu. "Komárňanskí policajti muža zadržali na mieste a následne bol obvinený z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva," informuje hovorkyňa nitrianskej polície Renáta Čuháková. 

Pozrite si celé video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy