Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Aneta Parišková sa vracia na televízne obrazovky. Dnes odmoderuje Noviny
Zdielať na

Aneta Parišková sa vracia na televízne obrazovky. Dnes odmoderuje Noviny

BRATISLAVA / Moderátorka Aneta Parišková sa po viac ako dvoch mesiacoch opäť objaví na televíznej obrazovke. Dnes večer odmoderuje Noviny. Hoci svoj boj s rakovinou ešte nevyhrala, je na dobrej ceste a práca jej už veľmi chýbala.

"Pracovať mám v pláne len pár dní, pretože môj život je momentálne riadený bielymi krvinkami a pokynmi MUDr. Drgoňu. Ale sú dni, kedy mám biele krvinky v poriadku a tým pádom aj imunitu v norme, a teda môžem ísť medzi ľudí. Myslím si, že pre každého onkologického pacienta je dôležité udržiavať sa v pohode aj po psychickej stránke. Namiesto antidepresív mám okolo seba rodinu, priateľov a mojich úžasných kolegov, jojkársku rodinu, kde sa cítim výborne. Naozaj som sa nevedela dočkať, kedy sa budem môcť vrátiť a užiť si JOJkárov, divákov a prácu, ktorú milujem veľa rokov. Ja sa vlastne nevraciam do práce, ale prišla som na psychoterapiu," opísala moderátorka. 

Na začiatku mája moderátorka cez sociálnu sieť oznámila, že prvou chemoterapiou začala v Národnom onkologickom ústave svoj boj so zákerným ochorením - rakovinou. "Keď som si volala záchranku, vôbec som netušila, že by mohlo ísť o rakovinu. Priznám sa dobrovoľne a bez mučenia, rozplakala som sa," takto popísala prvé momenty, keď zistila svoju diagnózu.

"Z prvotného šoku som sa už stihla spamätať. A jednoducho som sa pustila do boja. Pridala som sa k mnohým tisícom onkologickým pacientom, ktorí dennodenne bojujú o život," povedala. Po viac ako dvoch mesiacoch liečby prechádza Aneta Parišková chemoterapiami a podľa jej vlastných slov ide všetko podľa plánu. "Mám úžasného lekára, ktorému absolútne dôverujem, docenta MUDr. Drgoňu. Verím, že ma vylieči," dodáva Aneta. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy