Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dvadsaťročný muž, ktorý na smrť dobil svoju partnerku sa dnes postavil pred súd
Zdielať na

Dvadsaťročný muž, ktorý na smrť dobil svoju partnerku sa dnes postavil pred súd

NITRA / Dvadsať ročný Peter, ktorý na smrť dobil svoju partnerku sa postavil pred súd. Pred desiatou hodinou sa postavil pred súd. Podľa informácií TV JOJ sa mal k vražde priznať. Voči rozhodnutiu súdu o vzatí do väzby Peter sťažnosť nepodal, na súd tak počká za mrežami.

Dvadsaťročného muža, ktorý podľa obvinení na smrť dobil priateľku pred okresný súd v Nitre doviedli pred 10 hodinou.  Muž, mal na rukách putá a z auta vystúpil s rúškom na tvári. Sudca na neverejnom zasadnutí, rozhodoval o tom, či bude stíhaný vo väzbe. K vražde partnerky, s ktorou má dve z najmladších detí sa údajne priznal.

Po zhruba dvoch hodinách sudca rozhodol, že muž bude stíhaný vo väzbe. "Dôvody vzatia obvineného do väzby je obava, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu a zároveň obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa súdu Patrícia Mišovič.



Telo 22 ročnej Moniky našli v lese za obcou Marcelová pred tromi dňami. Na tele mala podliatiny, na hlavne tržnú ranu a stopy po škrtení. Krátko po čine polícia Petra zadržala. Bol opitý a po vytriezvení ho vypočuli a obvinili.

Pod tragédiu sa zrejme podpísali, alkohol, agresivita ale i žiarlivosť. Družku mal dobiť palicou.Či k útoku prišlo v lese alebo v dome a tela sa vrah potom zbavil polícia vyšetruje. Podľa otca nebohej, Peter partnerku neraz udrel aj v minulosti. "Pravdaže päsťou, nie že žiarlil ale keď bol opitý bol agresívny," povedal otec nebohej.

Voči rozhodnutiu súdu o vzatí do väzby Peter sťažnosť nepodal, na súd tak počká za mrežami.​

V prípade objednávky vraždy Silvii Folcovej pokračoval súd. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy