Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Srdce pre hrdinov: Krásny symbol solidarity pre všetkých, ktorí nám pomáhajú v boji proti koronavírusu
Zdielať na

Srdce pre hrdinov: Krásny symbol solidarity pre všetkých, ktorí nám pomáhajú v boji proti koronavírusu

BRATISLAVA / Prežívame náročné časy, v ktorých je veľmi dôležité, aby sme boli solidárni a pomáhali si. Väčšina ľudí sa v záujme ochrany zdravia presunula do domovov. O to cennejšie je nasadenie ľudí, ktorí pokračujú vo svojich povolaniach, aby udržali dôstojné podmienky pre život nás všetkých.

K odkazu vďaky zdravotníkom, hasičom, policajtom, vojakom, predavačom, pracovníkom v zásobovaní, odvoze komunálneho odpadu či vodičom MHD, autobusov, vlakov, kamiónov a mnohým ďalším sa pripája aj developerská spoločnosť J&T REAL ESTATE. Na znak poďakovania rozsvietili veľké srdce na budove TOWER 115, ktorá je viditeľná široko – ďaleko z veľkej časti Bratislavy a spustili tiež animáciu Srdce pre hrdinov na veľkej LED fasáde na jednej z budov pri Moste Apollo.

Na podnet JTRE a Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky sa do tejto aktivity ochotne zapojili spoločnosti IBM, líder v oblasti IT technológií, Pfizer ako jedna z najväčších a najstarších inovatívnych farmaceutických spoločností a LBG, ktorá sa angažuje v oblasti developmentu, správy nehnuteľností a aplikovaného výskumu v nanotechnológiách, ktoré v budove sídlia.

Spoločnosť verí, že aj takýto symbol solidarity povzbudí všetkých, od lekárov a sestričiek až po predavačky a vodičov, pomôže rozšíriť povedomie o ich každodennom výkone a podnieti ostatných ľudí, aby neboli ľahostajní, zapojili sa v rámci svojich možností do dobrovoľníckych aktivít a pomohli tak čo najskôr vrátiť našu krajinu do bežného života.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy