Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Malá Martinka si zahrala v novom seriáli TV JOJ. Jej snom bolo zarobiť otcovi peniaze na liečenie
Zdielať na

Malá Martinka si zahrala v novom seriáli TV JOJ. Jej snom bolo zarobiť otcovi peniaze na liečenie

BRATISLAVA / V seríáloch TV JOJ veľakrát dostávajú možnosť vyskúšať si herecký chlebíček a zažiť svojich päť minút slávy aj amatérski herci. Tentokrát to bola malá Martinka, ktorá si zahrala v seriáli "Nový život" a vďaka dobrým radám bol jej výkon úplne profesionálny. Hercov dojal najmä jej zámer.

Za scénou, ktorá v seriáli pôsobí krátko a jednoducho, môžu byť aj hodiny prípravy a nacvičovania. Dnes to vie už aj malá herečka Martinka. Vďaka dobrým radám jej seriálových kolegov to nakoniec zvládla ako ktorýkoľvek iný profesionál. Podľa pokynov a predstáv režiséra.

​V Martinkinom prípade jej hereckých kolegov dojalo hlavne to, že za jej účinkovaním v seriáli bola snaha pomôcť jej otcovi, aby mohol rehabilitovať a znova sa po úraze postaviť na nohy. Zarobiť si honorár tak nešla pre seba. "Mám v okolí také ambiciózne deti, že chcú byť v seriáloch a byť videné, ale toto ma takú hlbšiu motiváciu, takže to je krásne," povedal herec Juraj Loj. "Ja chcem ockovi pomôcť," vyjadril sa so slzami v očiach Martinka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy