Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia hľadala Majku, jej vrah rozhadzoval peniaze na drogy a automaty
Zdielať na

Polícia hľadala Majku, jej vrah rozhadzoval peniaze na drogy a automaty

Vrah Majky Guráňovej mal po celom Ružomberku obrovské dlhy

Tomáš Benčo z Ružomberka šokoval tým, čo urobil, aj svojich kamarátov. Po Ružomberku síce kolovali o ňom informácie, že je podvodníkom a kšeftárom, no to, že dokáže pre peniaze ukončiť život nevinného dievčaťa, nik nečakal.

Zatiaľčo polícia pátrala po Majke, bezcitný vrah si užíval finančný úlovok bez toho, aby mal nejaké výčitky svedomia. "Peniaze rozhádzal na drogy a automaty. Nebral tvrdé drogy, ale rád ochutnal marišku, " povedal jeho známy.

TV JOJ

Jeho kamaráti, ktorí sa považujú dnes len za jeho bývalých kamarátov, odhaľujú skutočnú tvár tohto mladíka, ktorý je už v rukách polície. Po celom Ružomberku mal vraj obrovské dlhy. Kamaráti odhadujú, že to mohlo byť aj 400 tisíc korún. Podvodmi a nesplácanými dlhmi si narobil množstvo nepriateľov.

"Kvôli dlžobám dostal aj bitku a to takú, že sa aj pošťal," prezradil mladík. Aj s Majkou sa vo svojom byte stretol preto, aby od nej vylákal pôžičku. Keď mu ju odmietla dať, pri odchode ju najskôr omráčil a potom udusil. Začalo sa povrávať, že pri tomto brutálnom čine mohol mať aj komplica. Tomášov kamarát tvrdí, že agresívny nebol, iba "taký zbabelec, špinavček."

TV JOJ

Včera jeho obeť pochovali a rodičia a všetci, ktorí ju poznali ako aj tí, ktorí tento prípad sledujú len prostredníctvom médií, veria, že dostane spravodlivý trest, aj keď Majke to už život nevráti. "Pre nás zostane navždy iba zvieraťom," zmohli sa na reakciu na stratu svojej dcéry zronení rodičia.


Zdielať na

Najčítanejšie správy