Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rodičia Majky: "Pre nás zostane vrah zvieraťom!"
Zdielať na

Rodičia Majky: "Pre nás zostane vrah zvieraťom!"

Z brutálneho činu mladého Ružomberčana sú šokovaní aj susedia

Nezvládal splácať svoje dlhy a práve Majka mala byť jeho záchrana. Ona mu ich však počas návštevy, nechcela dať a veľmi pozorne si ich strážila. Počas spoločného rozhovoru pri káve kul Tomáš plány, ako sa predsa len k peniazom dostať. Nakoniec sa rozhodol pre tú najhoršiu možnosť - jej vraždu.

V momente, keď sa rozhodla odísť z bytu, ju v predsieni bytu zozadu udrel stolárskym pilníkom po hlave. Týmto úderom ju omráčil tak, že spadla hneď na zem. Hneď jej dal na hlavu igelitku, ktorú prelepil 15-krát a takto ju udusil. Potom ju zabalil do do plachty a paplóna.

TV JOJ

Od susedy si potom požičal káru a odviezol ju na miesto, kde Majku našli až po skoro dvoch mesiacoch. Na frekventovanom chodníku takmer v centre mesta si jej telo nikto taký dlhý čas nevšimol. Neuveriteľné je, že svojím kamarátom na diskotéke údajne som smiechom povedal, že ju zabil on a má ju doma pod posteľou.

TV JOJ

Polícii sa podarilo nájsť ho po 34 hodinách. Majkinho vraha rodina označuje ako zviera. Majka bola ich jediná dcéra a tento školský rok mala ukončiť vysokú školu. Obrovskú bolesť prežíva okrem rodiny aj jej najlepšia kamarátka Silvia. "Boli sme ako sestry. Žiadne peniaze nestáli za Majkin život, za žiadny život....," povedala cez slzy.

TV JOJ

Z brutálneho činu mladého Ružomberčana sú šokovaní aj susedia. O tom, že spáchal takýto čin netušili ani vo sne. "Hrávali sme spolu futbal, no v posledných dvoch rokoch bol divný mal finančné problémy," povedal sused Peter. Ďalší okomentoval smrť nevinného dievčaťa slovami "Keby sa to týkalo mňa, ja by som ho dobil ako psa."

Tomáš to, že zobral život nevinnému dievčaťu len pre 50-tisíc korún, ako sa zdá, neľutuje. Aspoň to nenaznačoval jeho ľahostajný pohľad, keď ho zatýkali policajti.

Zdielať na

Najčítanejšie správy