Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ľudia na internete odsúdili vraha Majky Guráňovej
Zdielať na

Ľudia na internete odsúdili vraha Majky Guráňovej

Tohto mladíka označujú v internetovej diskusii za jej vraha

Na internetovej diskusii sme našli reakciu jednej návštevníčky, v ktorej prezradila nick, aký používal na najväčšom slovenskom chate. Doteraz tam má svoju fotku a naposledy sa prihlásil v piatok krátko po polnoci. 

Aj napriek tomu, že tam nemá uvedené skutočné meno a vek, vo svojom profile uvádza, že je z Ružomberka. Nová služba chatu, ktorá umožňuje uverejňovať komentáre prináša množstvo útokov na jeho osobu, ktoré ho jednoznačne označujú za vraha.

TV JOJ

Chatujúci odsúdili v diskusii Majkinho vraha:

"ty kks kazdy den som ho videla kazdy den sedel vedla nas no vedla co bol stol a nakoniec to dopadlo takto......ze to v sebe udrzal cudujem sa mu ale aj tak si DEBIL ze ta to netrapiiiii........ aaaaaa dalej racej sa zdrzim lebo by som ti tu napisala aj 100 stran ty hajzeel"

"tebe som najviac verila....vzdy si mi pomohol ....preco preco preco ?????????!!!!!!!! preco si to spravil prave ty ...a ja som si myslela ze za teba mozem dat aj ruku do ohna ...vzdy si stal po mojom boku ked som ta potrebovala ach boze preco si to spravil ...vzdy sa da najst ine vychodisko ako toto doj.... si si cely zivot a jeden nevinej maldej zene si zobral ....!!!!!!PRECO PRECO !!!!!!! ..."

"ja nechapem preco si to urobil poznam ta a nikdy by som nepovedala ze si nejkay vrach preco .....ani si nevies predstavit kolkym ludom si ublizil nie len majkinej rodine ale aj tvojej a tvojim znamim a kamaratom ktori sme ti verili nedokzem to pochopit nikomu neprajem srt ale prajem si aby si si odsedel a zistil co si spravil aj ked to olutujes tak majke zivot nevratis"

" ja som Mariu poznal osobne a musim povedat ze bola fakt super beno sklamal si vela ludi ani by som to na teba nepovedal aj ked to tu asi citat uz nebudes"

"do p.... koli prachom dakoho zabit toto fakt nechapem nepoviem ze oberes babku o dochodok mojee ale mlade dievcaaa no ty k... ja ta fakt nechapem to ako si mohol chuda medzi domy ju hodit to by som nemohla na to musis byt k... aby si to urobiil"

"Osobne aj s priatelmy sme zarmuteny z cinu Tomasa. Poznal som ho. Ale je to obycajna svina. Ľudia, toto neboli fazulky. Toto bol jeden mlady ludsky zivot. Vrah ako Tomas nema co hladat v normalnej spolocnosti."

"kks ja som s toho v riti tohto tipka som poznal. ale nepowedal by som ze by dokazal dakoho zabit. ale te prachy....... ale inak uuplne vpohode clovek... ja to nechapem"

TV JOJ

Majku zabil chladnokrvne 21-ročný mladík

Telo mladej ženy našli v pondelok na okraji centra mesta, o niekoľko hodín neskôr zadržali policajti aj podozrivého. Podľa informácií žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej zadržaný muž sa pri vypočúvaní k vražde priznal, motívom boli peniaze. Mária totiž pracovala pre súkromnú spoločnosť poskytujúcu finančné pôžičky. 

Ako uviedla Balogová, 9. októbra odišla na stretnutie s klientom a viac sa domov nevrátila. Vrah jej z peňaženky, ktorú mala pri sebe, ukradol 50 tisíc korún (1 660 €). Ružomberčanovi hrozí trest 20 až 25 rokov väzenia, prípadne doživotie. 

TV JOJ



Majka Guráňová bola študentkou Katolíckej univerzity v Ružomberku. Jej zmiznutie rodina nahlásila 9. októbra tohto roku. V osudný deň stihla ísť ešte Majka do školy na prednášky. Po nich mala namierené na dohodnuté pracovné stretnutie. Pracovala vo firme, ktorá sa orientovala na poskytovanie rýchlych pôžičiek.

Posledným, s kým hovorila bol jej brat. Tomu oznámila, že ju čaká ešte jedno pracovné stretnutie. To však už bol posledný kontakt, ktorý s ňou mala jej rodina. Odvtedy nastalo veľké ticho a po Majke akoby sa prepadla zem.

Polícia začala koncom októbra po Majke intenzívne pátrať. Pátranie sa však skončilo neúspešne, napriek tomu, že do akcie bolo zapojených dovedna 110 policajtov a záchranárov, ktorým pomáhal vrtuľník.



Zdielať na

Najčítanejšie správy